Som det eneste land i Verden kan vi i Danmark se frem til en unik smagning af samtlige årgange Quinta Sardonia. Det sker den 9. juni på MASH i Aarhus.
Quinta Sardonia blev etableret omkring årtusindeskiftet efter biodynamiske principper i et samarbejde mellem Peter Sisseck og Jérôme Bougnaud og modtog fra starten meget høje ratings, på trods af at man arbejdede med druemateriale fra helt unge vinstokke plantet i 2000.
Quinta Sardonia på MASH i Aarhus
Dato: Fredag den 9. juni 2017 Smagning kl. 14 & middag kl. 18
Sted: MASH, Banegårdspladsen 12, 8000 Aarhus C
Arrangør: L’Esprit du Vin
Pris for vertikal smagningen : 495,– og for middagen 995,–. (Smagning + Middag: 1.245,–)
Tilmelding email@esprit-du-vin.com
L’Esprit du Vins kælder, er den eneste, som stadig har alle årgange Quinta Sardonia fra den allerførste årgang 2002 og frem til og med 2015-årgangen. Derfor får de besøg fra ejendommen til smagning og middag på MASH i Aarhus, hvor der er mulighed for at smage samtlige årgange.
Efter smagningen serveres nedenstående middag:
Tuntatar
2016 Abadia de San Campio ‘Mariñero’ · Rías Baixas · Terras Gauda · Magnum
Batallé Serranoskinke
2013 Albariño – Caino – Loureira · Rias Baixas · Terras Gauda · Magnum
2013 La Mar · Rias Baixas · Terras Gauda
Dry-aged croquettes
2014 Etiequeta Negra · Rias Baixas · Terras Gauda
Dansk Dry-aged Ribeye med tilbehør
2014 Sardón · Sardon de Duero
2014 Q2 Sardonia · Sardon de Duero · Biodynamico
2014 Quinta Sardonia · Sardon de Duero · Biodynamico
Oste
2004 Quinta Sardonia · Sardon de Duero · Biodynamico
+ bedste årgang Quinta Sardonia fra vertikalsmagningen 2002–2015
Kaffe og sødt