Vinhandler/importør

Hvis du vil have dit budskab ud til danske vindrikkere mellem 25 og 60 år, og vil ses på et professionelt vinmedie, bør du overveje et samarbejde med Winelab.dk.

Vinanmeldelser

Vi anmelder på en 6-stjerne skala, hvor kvaliteten vurderes i forhold til prisen. Vi vælger den positive indgang. Derfor bringer vi kun vine, som ved anmeldelse modtager mindst 3 stjerner.

Importører og forhandlere af anmeldte vine, har her på siden adgang til downloads af specialdesignede stjerne-logoer, der frit kan anvendes i forbindelse med omtale af anmeldelsen. I anmeldelsen på Winelab.dk linker vi direkte til vinen på netsted hos importør/forhandler. Vi foretrækker at modtage vine til anmeldelse, som der findes professionelle produktbilleder af i høj opløsning, som vi må anvende her på netstedet i forbindelse med anmeldelsen

Professionel smager

Ansvarlig for anmeldelser er wine writer Mads Jordansen. Han har anmeldt over 2.000 vine på Winelab.dk og har tidligere arbejdet med vinimport i 8 år og er dommer i internationale vinkonkurrencer. Han studerer diploma hos WSET i London. Han har derfor en meget bred baggrundsviden og er en rutineret vinsmager. Mads har ingen lande, områder eller vintyper som præferencer, kun god kvalitet i alle prisklasser. Vinene vurderes efter »WSET® Systematic Approach to Tasting Wine«, men beskrives, så de er relevante og interessante for danske vindrikkere.

Hvis du har vine, du ønsker anmeldt, bedes du kontakte Winelab.dk for nærmere aftale.

Prøver, der indsendes uden forudgående aftale, kan ikke garanteres smagt og anmeldt.

Til forsiden…