Hvidvin fra Estate Argyros, Santorini i Grækenland
Fersken, abrikos, mineralitet og en hel del fad i duften, der måske kan virke overvældende, men til den rigtige mad eller med lidt yderligere lagring kan det sagtens ende smukt. Fyldig frugt i smagen, der har fået en del fylde fra gæringen på egefade og den efterfølgende fadlagring, hvilket også fornemmes i eftersmagen. Det giver muligheder madmæssigt: En grillet fisk eller kylling vil passe perfekt hertil.
Type: Hvidvin
Årgang: 2010
Alkohol: 13,5%
Lagring: Lagret på franske egefade i 6 måneder
Lukning: Kork
Fylde: Medium
Velegnet til: Charcutteri, fisk, grillet mad, kylling, milde oste, pasta og skaldyr
Vinhus: Estate Argyros, www.estate-argyros.com
Område: Santorini i Grækenland
Drue: 100% Assyrtiko
Jordbund: Sand og vulkansk jordbund
Forhandler: Propperiet, www.propperiet.dk
Pris: 178,00 kr. (ved køb af 6 flasker)