4 personer. 600 g okseinderlår, 1 skalotteløg, 1 spsk. kapers, 2 spsk. cornichoner, 1 lille bdt. purløg, 2 spsk. mayonnaise, 1 spsk. tomatpuré, 1 spsk. dijonsennep, 1 tsk. cayennepeber, groft salt, friskkværnet peber evt. lidt tabasco. Foto: Joachim Wichmann
1. Rens kødet fuldstændig for sener, og hak det i hånden, til det har præcis den konsistens, du ønsker. Pil skalotteløget, og hak det fint. Hak kapers og cornichoner. Hak purløget fint. Foto: Joachim Wichmann
2. Rør alle ingredienser sammen med kødet. Vær rundhåndet med tilsmagningen, hellere lidt for meget end lidt for lidt, når vi taler tatar. Foto: Joachim Wichmann
3. Server sammen med en sprød grøn salat med sennepsdressing – og fritter hvis du er meget sulten. Foto: Joachim Wichmann