Jeg elsker opskrifter, der har mange forskellige nuancer af samme farve, så man standser op for at finde ud af, hvad der er i. Foråret og forsommeren er den bedste årstid, når det gælder grønne nuancer
Det er mig en gåde, at man kan finde på at koge rosenkål, når man i stedet kan stege dem i ovnen. Har man først prøvet det, går man aldrig tilbage til kogning – det tror jeg godt, jeg kan love. Og hvad alle jer rosenkålsfornægtere angår, så beder jeg jer
Det milde, søde hokkaido kød har brug for en god krydring og også helst syrligt modspil – giv citronbåde til og server til fisk, fjerkræ eller frikadeller.
Efter min mening er hvide asparges en af de fineste grøntsager både i smag og i udseende de fås desværre kun i en kort periode fra maj til juni. Så det er bare med at nyde dem, mens de er der.
Både grønne og hvide asparges er rigtig gavnlige for vores fordøjelse, da de er rige på kostfibre. Asparges indeholder også folinsyre, som er et B-vitamin, der bl.a. findes i grønne grøntsager som grønkål og broccoli.
Lone Kjærs opskrift på aspargessalat der er dejlig tilbehør til fisk, pastaretter og kylling og endnu en anledning til at få spise en masse af de lækre asparges, mens de er i sæson i april til juni.