Lige fra 1001 nat, en eventyrlig juvelbesat frugtsalat, som passer perfekt efter et iransk, indisk eller arabisk måltid med sin parfumerede sødme. Den kan spises, som den er, den holder sig frisk i flere dage, og den er også meget dejlig som tilbehør til
Jeg har kun smagt noget lignende på iranske restauranter, hvor de udover safran også krydrer med citron og kardemomme, hvad jeg må indrømme er mere raffineret end den spanske is, så det er den opskrift, jeg hr bringer.
En enkel og nem efterårs æblekage, der smager så englene synger og som kan være afhængighedsskabende.
Kan man virkelig – med alle de chokoladebøger der er på markedet – spille ind med noget nyt? Når det gælder Maja Ambeck Vase og Anne au Chocolats nye bog »Lykken er ckokolade« er det korte svar »Ja!«
Opskriften på den legendariske tærte, der er opkaldt efter Hotel Sacher i Wien og er en af byens største specialiteter.
Når det nye år bydes velkomment, er det ekstra sjovt, at kransekagen er hjemmelavet. Bliver der noget til overs, smager den bare endnu bedre dagen derpå.
Fra Johan Bülows bog »Lakrids i maden« får du her opskriften på den franske delikatesse, macarons, men med et twist af lakrids.
Paul Cunninghams udgave af den klassiske apfelstrudel. Servér den med creme fraiche, drænet youghurt eller en god vaniljeis.
Ispinden er tilbage i gourmetforklædning med lækre friske frugter og behøver ikke kun at blive indtaget af børn. Prøv tre forskellige lækre varianter fra bogen Vild med Is.
Fra bogen »Vild med Is« får du en eksklusiv opskrift på kirsebæris, som du kunne nyde et dansk glas kirsebærvin til.
Lone Kjærs forfriskende og lækre nyfortolkning over temaet »dansk midsommer«.
Det er faktisk meget let at lave kransekage – og det smager bare så godt, når den laves af god marcipan og hele økologiske mandler.
Atlanterhavsøen Madeira kan meget andet end levere dygtige fodboldspillere og sød vin. Prøv eksempelvis den traditionelle sukkerrørsirupskage, som passer perfekt til julen – og et glas sød Madeira.
Frederikshøj der fik titlen som Årets Restaurant 2012, har med Wassim Hallal i spidsen, stået bag denne formidable dessert.
Winelab.dk har i samarbejde med Lindhardt & Ringhof fået lov til at bringe opskriften på den legendariske Citronmåne fra Brødrene Prices bog Spise med Price sæson 3.
Fra Cecilie Sofie Svenssons nye bog: Sødt, sådan! kan du selv prøve at lave de velkendte bounties i din egen lækre udgave, tilmed uden tilsætningtsstoffer.