Her har Timm Vladimir lavet en version, som stadig fungerer rigtig godt med en (chili)snaps til påskebordet, men som også passer til den mere krydrede og sydlandske stil, denne bog lægger op til.
Jeg lavede retten her for første gang i de solrige dage, jeg tilbragte på Mallorca. De søde, røde ramallet-tomater var himmelske, og gruppen af gamle damer, der lærte mig at trække dem på snor til en fin klase, var den livligste og morsomste flok…
Thomas Castbergs smukke og billedskønne opskrift på en ret der aldrig går af mode. Den klassiske tatar.
Måske en af de bedste opskrifter fra Vinpusheren 3. Fantastisk mad, fantastisk vin. Matchet findes ikke ret meget bedre.
Fra bogen Vinpusheren 3 har vi her fornøjelsen af at bringe dig en lækker opskrift med stenbiderrogn og ikke mindst – et lækkert tilhørende vinmatch.
Efter min mening er hvide asparges en af de fineste grøntsager både i smag og i udseende de fås desværre kun i en kort periode fra maj til juni. Så det er bare med at nyde dem, mens de er der.
Jeg er helt vild med syltede rødløg, og de kan bruges til meget andet end salater, fx i sandwich, på pizza eller bare sammen med lidt lækker ost.
Både grønne og hvide asparges er rigtig gavnlige for vores fordøjelse, da de er rige på kostfibre. Asparges indeholder også folinsyre, som er et B-vitamin, der bl.a. findes i grønne grøntsager som grønkål og broccoli.
Denne ret må betegnes som sommerklassikeren over dem alle og har gennem tiden glædet mange gæster på vores restauranter. Lidt ligesom med jordbær og kartofler, så er de friske danske asparges noget helt specielt og har en helt karakteristisk og særegen sm
Fire forskellige tilbehør til rå østers, som glæder både de garvede østersspisere og ikke mindst nybegyndere, der kan starte her.
Fra Lammefjordens spisekammer, hvor de fineste urter og grøntsager dyrkes, stammer denne elegante ret, der har været bragt i bogen Ny Nordisk Gastronomi.
Risotto med karljohansvampe er – måske tillige med trøffelrisottoen – den mest velkendte af de italienske risretter. Italienerne spiser kun denne ret, når det er sæson for karljohansvampen.